Activiteiten

Elke maand maak ik een dag vrij voor gratis privé sessies. onvoorwaardelijk delen met jou en moeder natuur. Je kan hiervan eenmalig gebruik maken. Geef dit op het contactformulier aan. Wanneer er groepsactiviteiten en/of workshops worden gepland, kun je dit vinden in de agenda.

Voel je vrij om een gratis gesprek met mij te boeken om te bespreken welk optie het beste bij jou past,
hieronder enkele activiteiten ter inspiratie.
Voor meer informatie en/of boekingen neem contact met mij op.

Onderdelen:

Een op een activiteiten

Lezingen

Meerdaagse training

Online

Thema wandeling

Natuurcoach traject

Kennismakingswandeling

Tijdens deze kennismaking nemen we de tijd voor elkaar en onderzoeken we de vraag, intentie en doel. Ik laat zien hoe ik met de natuur samen werk en wat je van mij kan verwachten. We zoeken richting en bespreken mogelijkheden . Is er wederzijds voldoende vertrouwen dan bespreken we hoe we verdergaan. Ook kan ik eerst met een voorstel komen.

Duur: 1,5 / 3 uur

Kosten: onkostenvergoeding of vrije bijdrage

Kennismakingsgesprek (digitaal of telefonisch)

Elkaar een beetje leren kennen, wat is je vraag, je intentie. Heb je een doel voor ogen. We zoeken richting en bespreken mogelijkheden . Is er wederzijds voldoende vertrouwen dan bespreken we hoe we verdergaan. Ook kan ik eerst met een voorstel komen.
gratis

Duur: ± half uur

Kosten: gratis

Individuele activiteiten:

Kennismakingswandeling

Tijdens deze kennismaking nemen we de tijd voor elkaar en onderzoeken we de vraag, intentie en doel. Ik laat zien hoe ik met de natuur samen werk en wat je van mij kan verwachten. We zoeken richting en bespreken mogelijkheden. Is er wederzijds voldoende vertrouwen dan bespreken we hoe we verdergaan. Ook kan ik eerst met een voorstel komen.


Duur: 1,5 / 3 uur     kosten: onkostenvergoeding

Kennismakingsgesprek

Elkaar een beetje leren kennen, wat is je vraag, je intentie. Heb je een doel voor ogen. We zoeken richting en bespreken mogelijkheden . Is er wederzijds voldoende vertrouwen dan bespreken we hoe we verdergaan. Ook kan ik eerst met een voorstel komen.
Duur: +/- 0.5 uur     kosten: gratis
gratis

Losse sessie

Zit je met een vraag, wil je gewoon even je verhaal kwijt of met iemand sparren? Dan is een losse inspiratiewandeling sessie iets voor jou! Locatie: Een “groen” plekje waar jij je thuis voelt


Duur: +/- 2 uur     kosten: 140,- per sessie

Groepsactiviteiten:

Voel-dag

 • Locatie: samen te bepalen
 • Kleding: hou het weerbericht in de gaten en pas je kleding aan de verwachtingen. Bij onweer zoeken we een beschutte plek op.
 • Een dag samen in en met de natuur. Vooraf in een intake wordt samen een intentie neergezet waarmee we op pad gaan.
 • Duur: +/- 1 dag     kosten: 360,- per sessie
  1-6 pers.

  Meerdaagse training, persoonlijke ontwikkeling

  De natuur aankijken en luisteren naar wat zij ons vertelt. Haar wijsheid gebruiken om deze in onszelf terug vinden. Dit doen we door 5 dagdelen de natuur in te gaan met 4 tot 6 personen We werken met vijf thema’s rond jou persoonlijke natuur Aarde; kunnen jou wortels vrijelijk groeien in het veld van verbinding Lucht; heb/neem jij genoeg speelruimte om te bewegen en te groeien Water; wat stroomt er door je heen Vuur; bereidheid vraagt daadkracht om je wortels onder ogen te zien Ether; verbonden in het hier en nu


  Duur: 5 dagdelen dag     kosten: 1150,-
  4-6 pers.

  Thematisch gericht wandelen

  Kleding: hou het weerbericht in de gaten en pas je kleding aan de verwachtingen. Bij onweer zoeken we een beschutte plek op. Heb je zelf een thema of vraag, geef het aan. Enkele voorbeelden;
 • hoe gaat de natuur om met stress seizoen wandelingen,
 • wat laat de natuur ons zien
 • stiltewandeling
 • ervaren
 • Natuurkracht speelt met jou, speel je mee?
 • ervaar de elementen


  Duur: +/- 2 uur      kosten: vanaf 143,- per sessie
 • 1-6 pers.

  Spreker/ lezing

  Vindt het kind terug in jezelf en speel, verbind De natuur spreekt tot ons in deze tijd. Heeft u  zelf een thema, dan kunnen we samen een programma maken waarbij  we de “natuur” als  spiegel gebruiken. Is het niet mogelijk om de natuur buiten te ervaren? Dan zijn er ook online mogelijkheden, bel of mail voor de mogelijkheden.

  Webinar/ digitale activiteiten

  Hierbij  maak ik gebruik  van Zoom, Teams, Podcast en YouTube

  Bedrijfsmatige trajecten:

  Voor bedrijfsmatige trajecten voor persoonlijke en of teambegeleiding neem  contact op via mail of telefoon. Ik  maak dan  graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.